Saturday, April 27, 2024

Η MultiHosting μεγαλώνει!

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Η MultiHosting, έχοντας ήδη κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο στην πανελλαδική αγορά και μια θέση leader στη Β.Ελλάδα, στον τομέα του WebHosting, συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσεται! Ένα νέο, οργανωμένο τμήμα σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων έχει προστεθεί στην ομάδα της Multihosting.

Για τις ανάγκες της νέας, διευρημένης ομάδας μας, απαιτείται η μετακόμιση σε νέα γραφεία που θα καλύπτουν τις φιλοδοξίες και τις απαιτήσεις μας. Η μετακόμιση έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

H μετεγκατάσταση έχει οργανωθεί προσεκτικά και το προσωπικό της εταιρείας μας φροντίζει ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία όλων των τμημάτων της multihosting. Ωστόσο το τηλεφωνικό μας κέντρο παρουσιάζει διακοπή, εξαιτίας της μεταφοράς των τηλεφωνικών μας γραμμών από τον πάροχο.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του κέντρου υποστήριξης πελατών στο multihosting.gr (support tickets) ενώ προσωρινά, για επείγουσες ανάγκες υποστήριξης, στο κινητό τηλέφωνο 6999.822292

Ευελπιστούμε στην ταχύτατη ολοκλήρωση της μεταφοράς των τηλεφωνικών γραμμών από τον πάροχο και ζητούμε την κατανόηση σας για την προσωρινή διακοπή.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια της ανάπτυξης της εταιρείας μας και των σημαντικών αλλαγών που πραγματοποιούνται σε αυτήν, προαναγγέλουμε

1. Την μείωση τιμών έως 30% σε όλα τα πακέτα web-streaming από τις αρχές Φεβρουαρίου.
2. Την αναβάθμιση σε χώρο (disc space) και bandwidth των shared hosting πακέτων φιλοξενίας από τα μέσα Φεβρουαρίου.
3. την εφαρμογή πολιτικής συνεχών προσφορών, ανά 15 ημέρες, σε επιλεγμένα προϊόντα και υπηρεσίες (από αρχές Μαρτίου).
4. Την έκπτωση έως 20% στην κατασκευή – ανακατασκευή ιστοσελίδων για όλους τους υπάρχοντες πελάτες μας που διατηρούν πακέτο φιλοξενίας στη multihosting.

Θα ενημερωθείτε προσεχώς για κάθεμια από τις παραπάνω εξελίξεις, μέσα από το newsletter της εταιρείας μας καθως και από τη σελίδα “νέων και ανακοινώσεων” στο multihosting.gr

Με εκτίμηση και συνεργατικούς χαιρετισμούς,
η ομάδα της Multihosting.

Προηγούμενο άρθροΕπικοινωνία
Επόμενο άρθροMultiPolls.gr :Αναβαθμιση λογισμικου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα