Saturday, April 27, 2024

Θέλεις να φτιάξεις σελίδα στο Internet; Πως θα σου φαινόταν να ξεκινήσεις δωρεάν;

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο, ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η δημιουργία ενός πακέτου φιλοξενίας για όλες τις ανάγκες και όλους τους χρήστες. Όμως… δεν είναι οι ανάγκες όλων των ιστοσελίδων ίδιες. Για την ακρίβεια, αρκετοί απο όσους διαβάζετε αυτές τις γραμμές, δεν γνωρίζετε ποιες ακριβώς ακόμη είναι οι ανάγκες της δικής σας ιστοσελίδας.

Στη MultiHosting, με δέκα χρόνια εμπειρίας να «βαραίνουν» ευχάριστα τις πλάτες μας, να είστε βέβαιοι πως γνωρίζουμε το πρόβλημά σας αυτό. Για την ακρίβεια, όχι μόνο γνωρίζουμε τα προβλήματα σας, μα σας προσφέρουμε και λύσεις οι οποίες δεν θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας ούτε κατά μισό ευρώ!

Προσφέρουμε σε όλους όσους αγοράσουν την διεύθυνσή τους στο Internet από εμάς, αλλά ακόμη και σε όσους μεταφέρουν την διεύθυνσή τους σε εμάς, ένα βασικό πακέτο φιλοξενίας δωρεάν, εφ’ όρου ζωής, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφά κόστη. Κάνε κλικ εδώ για να ξεκινήσεις άμεσα!

Κι αν αναρωτηθείτε γιατί το κάνουμε αυτό, η απάντηση είναι αρκετά απλή. Θέλουμε πελάτες ικανοποιημένους. Πελάτες που γνωρίζουν πως και το τελευταίο λεπτό του ευρώ τους «έπιασε τόπο», που ξέρουν πως κάθε ευρώ επενδύθηκε σε μία έξυπνη αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών ειδικά προσαρμοσμένων στις δικές τους ανάγκες.

Ο περίφημος κανόνας των «50»

Ξεκίνηστε με 50 MB δωρεάν χώρου φιλοξενίας, «ακολουθήστε» το blog μας και διαβάστε καθημερινά συμβουλές για το πως θα εκμεταλλευθείτε καλύτερα το «οπλοστάσιό» σας, ή ρωτήστε μας ποιες είναι οι ανάγκες τις δικής σας επιχείρησης.

Μην ξεχνάτε, ζούμε σε μία εποχή όπου η τεχνολογία «ανθεί», εξελλίσεται, και προσφέρει λύσεις με τρόπους ποικίλους και πολλές φορές εντελώς δωρεάν.

Κάθε μέρα, μαζί, θα ανακαλύπτουμε την έξυπνη χρήση της τεχνολογίας και θα φροντίσουμε κάθε μελλοντική αγορά να είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σας.

Εξάλλου, ειμαστε η MultiHosting Είμαστε ο δικός σας συνεργάτης στις υπηρεσίες Διαδικτύου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα