Saturday, April 27, 2024

E-Commerce: Απευθείας αγορές από το Pinterest

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Στο παρελθόν έχουμε εξηγήσει την σημασία του ανερχόμενου ισχυρού κοινωνικού δικτύου Pinterest. Μπορεί να μην έχει τους καθημερινούς χρήστες που έχει το Facebook, μπορεί ο αριθμός αύξησής του να μην αγγίζει τα επίπεδα του βασιλιά Instagram, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την σημασία του.

Εσείς που χρησιμοποιείτε το Pinterest, έχετε κάνει ποτέ click πάνω σε ένα Pin με την ελπίδα ότι θα σας οδηγήσει σε έναν σύνδεσμο που θα μπορείτε απευθείας να αγοράσετε το προϊόν της επιλογής σας; Ή στην αντίθετη περίπτωση, είστε μήπως μία εταιρεία που ασχολείται ενεργά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και εύχεται να μπορεί να πουλήσει προϊόντα μέσω Pinterest;

 

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, πλέον μπορείτε. Το Pinterest ανακοίνωσε τα Buyable Pins χάρη στα οποία οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν προϊόντα απευθείας από το Pinterest. Για αρχή στις Ηνωμένες Πολιτείες, και σύντομα ελπίζουμε σε όλο τον κόσμο.

Τα buyable pins θα υποστηρίζουν κάθε υπαρχον rich pin, μια δυνατότητα που επιτρέπει ήδη σε όλες τις ιστοσελίδες να συμπεριλαμβάνουν ένα url και λεπτομέρειες ενώ προϊόντος. Έως στιγμής υποστήριζονται έξι τύποι rich pin: εφαρμογές, ταινίες, συνταγές, άρθρα, προϊόντα και τοποθεσίες.

Επιπρόσθετα, το Pinterest θα αναβαθμίσει σύντομα τις εφαρμογές του για iOS και Android ώστε να υποστηρίζονται οι αγορές από μία πληθώρα φορητών συσκευών, προσδίδοντας ένα ακόμη όπλο στο οπλοστάσιο των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Προηγούμενο άρθροSocial Media Done Right #1
Επόμενο άρθροWordPress 4.2.2: Ενημερώσεις ασφαλείας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα