Saturday, April 27, 2024

Γνωρίστε τους ανθρώπους της MultiHosting!

Good News

Vasia S.
Vasia S.
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.
athanasiadis pic2
Συνεχίζουμε την παρουσίαση των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τη Multihosting έτσι ώστε να μας γνωρίσετε λίγο πιο καλά, πέρα από τον -πολλές φορές- απρόσωπο τρόπο των tickets υποστήριξης ή ακόμη και του τηλεφώνου!
Μιλήσαμε με τον Χρήστο και του ζητήσαμε να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις:
 
 1. Όνομα: Χρήστος Α.
 
2. Θέση στην εταιρεία: Στρατηγικός Σχεδιασμός και Marketing 
 

3. Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα θέματα που  φέρνουν οι πελάτες καθημερινά?:Στην εποχή του ηλεκτρονικού επιχειρείν, το ζητούμενο για όλους είναι να έχουν προβολή. Και προβολή σήμερα σημαίνει να σε βρίσκει κάποιος εύκολα στο internet.

4. Ποια blogs/sites παρακολουθείς ώστε να είσαι… σε φόρμα στη δουλειά σου?
Μακράν αγαπημένα το Gartner.com και Businessinsider.com

5. Ανέφερε κάποιες συμβουλές ή tips προς τους πελάτες μας που θα βελτιώσουν την εμπειρία τους με τη Multihosting.
Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε βέλτιστες αλλά και εξατομικευμένες λύσεις χρειαζόμαστε πάνω απ’ όλα την συνεργασία του πελάτη. Όσο πιο συνειδητοποιημένος, απλός, ξεκάθαρος και συγκεντρωμένος στο στόχο του είναι κάποιος που αναζητά την συνδρομή μας, είτε σε θέματα internet marketing είτε σε θέματα development, τόσο πιο στοχευμένες και θεαματικές είναι οι λύσεις που παίρνει από μας.

6. Αγαπημένη εμπειρία με πελάτη, μέχρι σήμερα.
Δύσκολο να ξεχωρίσω εμπειρία… κάθε μια έχει την ομορφιά της. Είναι θαυμάσιο συναίσθημα να ξέρεις ότι συμβάλεις με τις ενέργειές σου στις προσπάθειες που κάνουν απλοί καθημερινοί άνθρωποι να ανεβάσουν την επιχείρησή τους σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Το χαμόγελο που εισπράττουμε στο τέλος και το ορατό αποτέλεσμα των προσπαθειών που έχουμε κάνει μαζί με τον πελάτη, είναι από μόνα τους ένα δυνατό ξεχωριστό συναίσθημα!
 
7. Ποια είναι τα αγαπημένα σου sites στο διαδίκτυο όπου σου αρέσει να “σπαταλάς” τον ελεύθερο χρόνο σου?
Αν και περιορισμένος ο χρόνος γενικότερα, μου αρέσει να διαβάζω και να μαθαίνω καινούρια πράγματα ή να φρεσκάρω γνώσεις του παρελθόντος. Μακράν αγαπημένος μου ιστότοπος η Wikipedia … για την γνώση που παρέχει, για την αμερόληπτη παρουσίαση, για την ευρύτητα γνώσης, για την εκπληπτική της πορεία ως οργανισμού.
 

8. Τι είναι αυτό που σου δίνει κίνητρο στη ζωή σου?
Περίεργη ερώτηση…. Δεν το έχω σκεφτεί με αυτόν τον τρόπο ποτέ. Θα έλεγα ότι απλώς απολαμβάνω τις στιγμές, με όποιο τρόπο μπορώ, σε όποιο χώρο κι αν βρίσκομαι, μέσα από όλο το φάσμα των θετικών ή αρνητικών συναισθημάτων… ζω την κάθε στιγμή και προσπαθώ να αντλήσω γνώση…. Γνώση που θα μεταδώσω στα παιδιά μου, γνώση που θα με κάνει πνευματικά πλουσιότερο, γνώση που θα με ολοκληρώσει ως άνθρωπο και χαρακτήρα….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα