Friday, April 26, 2024

Christmas Offers by Multihosting

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Μόλις μία εβδομάδα για τα Χριστούγεννα! Ολόκληρη η ομάδα της Multihosting εδώ και ένα μήνα βρίσκεται σε… Christmas mood! Στολίσαμε το δέντρο μας, φάγαμε τα μελομακάρονά μας και τους κουραμπιέδες μας (άσχετα αν οι πιατέλες ανανεώνονται διαρκώς) και τώρα πλησιάζει ο καιρός που θα αποκαλυφθεί ο “Secret Santa” και θα γίνει η ανταλλαγή των δώρων μας.

Όμως δώρα έχουμε φροντίσει και για όλους εσάς!

Κι αυτό γιατί όλες  νέες παραγγελίες για νέους ή υφιστάμενους πελάτες έχουν έκπτωση έως και 60%.

Και σε αυτό το σημείο εσείς που μας έχετε ήδη εμπιστευτεί και είστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, θα αναρωτηθείτε γιατί δεν έχουμε κάποια έκπτωση και για εσάς… Περιμένετε! Πριν κλείσετε το παράθυρο διαβάστε παρακάτω και θα δείτε ότι σκεφτήκαμε και εσάς, τους ήδη πελάτες μας!

Δείτε τα πακέτα της προσφοράς για νέες παραγγελίες

  • Αγοράστε το πιο δημοφιλές πακέτο μας Popular ή SSD Popular Hosting, με έκπτωση 60% στην αρχική τιμή.
  • Έχετε σελίδα με περισσότερες απαιτήσεις; Τότε το πακέτο σας είναι το Premium Hosting ή το SSD Premium Hosting και με τις εορταστικές μας προσφορές θα το αποκτήσετε με 40% έκπτωση.
  • Τέλος, αν ενδιαφέρεστε να γίνετε ο επόμενος Reseller συνεργάτης μας, τότε προλάβετε την προσφορά για Reseller Hosting και SSD Reseller Hosting με έκπτωση 20% της αρχικής τιμής.

Όλες οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης και για κύκλους χρέωσης: 6μηνων, 12μηνων και 24μηνων πακέτων.

Αγοράστε τώρα

Δείτε τα πακέτα της προσφοράς για αναβαθμίσεις πακέτων

  • Εάν έχετε το δωρεάν πακέτο φιλοξενίας και θέλετε να αναβαθμίσετε στο Popular Hosting ή σε SSD Popular Hosting, μην το σκέφτεστε πολύ, τώρα είναι η ευκαιρία! Θα το βρείτε με έκπτωση 60%.
  • Αν το Stock Hosting ήταν η αρχική σας επιλογή, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναβαθμίσετε σε Popular Hosting ή SSD Popular Hosting  με έκπτωση 40%.
  • Τέλος, εάν είστε σε Pouplar Hosting ή SSD Popular και η σελίδα σας καταναλώνει περισσότερους πόρους και θέλετε να φιλοξενήσετε περισσότερα από ένα domains, εκμεταλλευτείτε την προσφορά και αναβαθμίστε σε Premium Hosting με έκπτωση 20%.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης και για ίδιο ή μεγαλύτερο κύκλο χρέωσης.

Αναβαθμίστε τώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα