Friday, April 26, 2024

Πως επιλέγω το κατάλληλο domain name;

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Πριν την κατοχύρωση ενός domain name, πρέπει ο κάθε χρήστης να δεσμεύσει το κατάλληλο όνομα για την ιστοσελίδα του μιας και αποτελεί την διαδικτυακή ταυτότητα κάθε σελίδας.

3 tips για να διαλέξετε το ιδανικό όνομα για την ιστοσελίδα σας

Σχετικό με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας

Το σωστό domain name πρέπει να δίνει στον επισκέπτη μία ιδέα σχετικά με το περιεχόμενο και το αντικείμενο της ιστοσελίδας. Για παράδειγμα, μια εταιρεία με όνομα Buy Domain, και domain name buydomain δίνει κατ ευθείαν στο χρήστη να καταλάβει το αντικείμενό της.

Μικρό μέγεθος – Χωρίς παύλες και αριθμούς

Πολύ συχνά, κατά την διαδικασία κατοχύρωσης ενός domain τυχαίνει να μην είναι διαθέσιμο το όνομα το οποίο επιθυμούμε να δεσμεύσουμε και έτσι ψάχνουμε διάφορες παραλλαγές του συγκεκριμένου ονόματος χρησιμοποιώντας παύλες ή αριθμούς ανάμεσα στο όνομα. Κάτι τέτοιο δεν είναι ιδανικό, αφού δυσκολεύει το χρήστη κατά την πληκτρολόγηση του URL. Ιδανικά το domain name πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εμπορικό και εύκολο στην πληκτρολόγηση.

Seo friendly

Ένα ιδανικό domain name πρέπει να αναφέρει τη σημαντικότερη λέξη κλειδί που χρησιμοποιεί στο περιεχόμενό του ώστε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης καταλαβαίνουν το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας βασισμένοι στο domain name και επομένως η σελίδα μπορεί να αποκτήσει υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσοχή! Διαλέξτε μία έμπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για την αγορά του domain σας. Δώστε προσοχή στις παροχές όπως επαγγελματική υποστήριξη, ισχυρό και εύχρηστο Domain Panel καθώς και στις τιμές χωρίς κρυφά κόστη.

Όλα τα παραπάνω καθώς και συνδυασμό ποιότητας και τιμής προσφέρει η εταιρεία Multihosting.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα