Friday, April 26, 2024

Πέντε λόγοι να επιλέξετε έναν managed server

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Οι unmanaged servers είναι διαθέσιμοι για ενοικίαση πρακτικά…. παντού! Είναι φθηνοί, γρήγοροι και συνήθως συνδέονται σε πολύ γρήγορα δίκτυα εντός data centers με υψηλή ασφάλεια. Παρ’ολ’αυτά, δεν απευθύνονται σε όλους. Στη συνέχεια θα δούμε πέντε σημάδια που σας δείχνουν ότι μάλλον πρέπει να προτιμήσετε έναν managed server: 

  1. Η σύγχισή σας έχει φτάσει στα όριά της και βρίσκετε εξαιρετικά δύσκολο να ρυθμίσετε τις εφαρμογές του server σας ή να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας προκύπτουν.
  2. Θέλετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην επιχείρησή σας και λιγότερο χρόνο στην τεχνολογία που την τροφοδοτεί.
  3. Έχετε υποφέρει από κάποια σοβαρά θέματα ασφαλείας και δεν γνωρίζετε πως να τα επιδιορθώσετε αλλά και πως να αποτρέψετε να σας συμβούν ξανά στο μέλλον.
  4. Τα λειτουργικά σας έξοδα σας επιτρέπουν την επένδυση χρημάτων στην διαχείριση ενός server, κάτι που είναι πιο οικονομικό από την απασχόληση μόνιμου IT προσωπικού που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του server σας
  5. Απλά, δεν έχετε τον χρόνο να ασχολείστε με την διαχείριση του server σας.

 

Η διαχείριση του δικού σας server μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, χρονοβόρα και πιθανά πολύ ακριβή αν θα πρέπει να προσλάβετε εξιδεικευμένο, μονιμο, προσωπικό για να την φέρει εις πέρας. Από την άλλη πλευρά, το έξτρα κόστος για να έχετε έναν managed server στον οποίο δε θα ξοδεύετε χρόνο σε τεχνικά θέματα μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Στην MultiHosting θα βρείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη με εξειδικευμένο προσωπικό για την διαχείριση των server σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@multihosting.gr και ζητήστε μας προσφορά που να καλύπτει αξιόπιστα και οικονομικά τις δικές σας ανάγκες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα