Friday, April 26, 2024

Πακέτα Radio Streaming με 50% έκπτωση για όλο τον Απρίλιο!

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία μας προσφορά που αφορούσε σε δωρεάν πακέτα radio streaming. Για όλους εμάς στη MultiHosting, ήταν μία πολύ επιτυχημένη προωθητική ενέργεια. Τα πακέτα εκείνα, ωστόσο, κάλυψαν (και συνεχίζουν να καλύπτουν) τις ανάγκες ενός συγκεκριμένου αγοραστικού κοινού.

Στη MultiHosting κερδίσαμε τη θέση του Νο 1 παρόχου υπηρεσιών streaming στην Ελλάδα τόσο χάρη στην σκληρή μας δουλειά όσο και χάρη στην εμπιστοσύνη που δείξατε στο brand name και τις υπηρεσίες μας, εμπιστοσύνη που μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει απο την διεύθυνση της εταιρείας.

Στα πλαίσια αυτά, και ταυτόχρονα με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη μας, για ολο το μήνα Απρίλιο προσφέρουμε τα πιο εμπορικά μας πακέτα web radio streaming με 50% έκπτωση! Όπως πάντα, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις! Μη ξεχνάτε, η φιλοσοφία μας είναι να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, ένα έντιμος συνεργάτης για κάθε ανάγκη σας που σχετίζεται με το Διαδίκτυο.

Για να εκμεταλλευθείτε την προσφορά δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (κάντε click εδώ), να διαλέξετε ένα από τα επιλεγμένα πακέτα που ανήκουν στην προσφορά και να χρησιμοποιήσετε τον promo κωδικό: SR-APR31.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε την στήριξή σας με ακόμη υψηλότερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε όσο το δυνατότερο ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα