Friday, April 26, 2024

Τι λέει το domain σου για την επιχείρησή σου

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Ένα καλά επιλεγμένο domain name είναι η πιο σημαντική online βιτρίνα της επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, αν παράγετε, πουλάτε ή εξάγετε ντομάτες, τότε ένα domain name του στυλ «ntomates.com» είναι η ενδεδειγμένη επιλογή, σε αντίθεση με ένα domain name που έχει τη μορφή «poulaw-ntomates.gr» ή «xondriki-lianiki-ntomatas.net» τα οποία δεν προσδίδουν στην επιχείρησή σας.

Το μεν «ntomates.com» δείχνει στον τελικό σας επισκέπτη ότι είστε οι ηγέτες της αγοράς ενώ το «poulaw-ntomates.gr» σημαίνει ότι αργήσατε να μπείτε στην αγορά και κατοχυρώσατε ως ηλεκτρονική διεύθυνση ότι απέμεινε διαθέσιμο ως επιλογή.

Στο χώρο των επιχειρήσεων υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό επιτυχίας που δεν έχει αλλάξει ποτέ με την πάροδο των χρόνων: η τοποθεσία. Ένα καλό domain name είναι σαν να ανοίγετε ένα φυσικό κατάστημα στον πλέον εμπορικό δρόμο της πόλης σας. Σας προσφέρει κύρος, φυσική επισκεψιμότητα χωρίς κάποια επιπλέον προωθητική κίνηση από πλευράς σας και εύκολη προσβασιμότητα.

Εσείς, έχετε κατοχυρώσει το domain της επιχειρησής σας; Μη ξεχνάτε: 

Προσφέρουμε σε όλους όσους αγοράσουν την διεύθυνσή τους στο Internet από εμάς, αλλά ακόμη και σε όσους μεταφέρουν την διεύθυνσή τους σε εμάς, ένα βασικό πακέτο φιλοξενίας δωρεάν, εφ’ όρου ζωής, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφά κόστη. Κάνε κλικ εδώ για να ξεκινήσεις άμεσα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα