Tuesday, April 30, 2024

Θέλεις να φτιάξεις το δικό σου ραδιόφωνο; Ξεκίνησε δωρεάν σήμερα!

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Στα πλαίσια προωθητικής μας καμπάνιας, δίνουμε την ευκαιρία σε όσους και όσες το επιθυμούν, να ξεκινήσουν τον δικό τους διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό εντελώς δωρεάν. Και επειδή λατρεύω να … σας κουράζω, τονίζω ξανά: δεν υπάρχουν κρυφά κόστη, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις

Το δωρεάν πακέτο radio streaming επιτρέπει ταυτόχρονα έως 10 ακροατές, είναι ιδανικό για την γνωριμία σας με τον χώρο των διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών, προσφέρει δωρεάν τεχνική υποστήριξη (όπως και στα πακέτα επί πληρωμή), χρησιμοποιεί το Centova ως panel και σας παρέχει δωρεάν στατιστικά στοιχεία. 

Τέλος, αν το web radio που δημιουργήσετε γίνει… must ανάμεσα στους φίλους σας, ή ακόμη καλύτερα αποκτήσει φανατικό κοινό, θα είμαστε δίπλα σας, τόσο από άποψης τεχνικής υποστήριξης όσο και από συμβουλές, για να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε να κατακτήσετε την επιτυχία. 

Όπως πάντα, για απορίες, ερωτήσεις, προβληματισμούς ή προτάσεις, μπορείτε να μου αφήσετε το μήνυμά σας ως σχόλιο στο συγκεκριμένο blog post. 

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενδιαφέρομαι για τη δημιουργια διαδικτυακου ραδιοφωνικου σταθμού, επικοινωνήστε μαζί μου!

  2. Ενδιαφέρομαι για τη δημιουργια διαδικτυακου ραδιοφωνoυ. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου!

  3. Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω ενα ιντερνετικό ραδιόφωνο , θα ηθελα την βοήθεια σας!τα εχω σκεφτεί ολα σχεδων απο λογότυπο , στυλ μουσικής κλπ..!

  4. Καλημερα σκεφτομαι να επιστρεψω στα παλια λιμερια αλλα με ενα web radio και θα ηθελα την βοηθεια σας

    • Καλησπέρα σας,

      Για την δημιουργία web radio χρειάζεστε ένα domain name (εάν θέλετε να πληκτρολογείτε το όνομα του ραδιοφωνικού σταθμού σας) και ένα πακέτο radio streaming.
      Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλα τα πακέτα radio streaming της εταιρίας μας καθώς και τις τιμές τους όπως αυτές διαμορφώνονται σύμφωνα με την ποιότητα ήχου και τον αριθμό ταυτόχρονων ακροατών.
      Σημειώστε πως όλα τα πακέτα μας έχουν 24/7 τεχνική υποστήριξη.
      https://www.multihosting.gr/web-radio-streaming.html

      Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την δωρεάν δημιουργία ραδιοφώνου, μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 9.00-17.00 στο τηλέφωνο 2310.867.230 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@multihosting.gr.

  5. Καλησπερα θα ηθελα να δημιουργησω ενα ιντερνετικο ραδιοφωνο και θελω να ρωτησω πως μπορω να τον φτιαξω οικονομικα στην αρχη..δεν εχω ιστοσελιδα

  6. Καλησπέρα σας κ.Πολίτη,
    υπάρχουν οικονομικές λύσεις στο θέμα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310.867.230 και να μιλήσετε με εκπρόσωπο μας, ώστε να διερευνήσετε μαζί τις λύσεις που υπάρχουν. Στη MultiHosting, παρέχουμε ολοκληρωμένη λύση για web radio, με domain, webhosting, radio streaming και ανάπτυξη της ιστοσελίδας του webradio σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα